Stránky

neděle 17. srpna 2014

Balíček BOMB COSMETICS - poshme.cz

Nedávno mě kontaktovala Evička, z e-shopu www.poshme.cz zda bych stála o zaslání balíčku, který by obsahoval věci od značky BOMB cosmetics - moje reakce nemohla být jiná než pozitivní. Minulý rok na výstavě kosmetiky beauty & spa jsem si od téhle (v té době neznámé) značky koupila balzám (Teri, která tam byla se mnou si koupila bombu do koupele) a ihned jsem si ho zamilovala - tak, že mi za chvilku došel. A co mi teda přišlo?


Co mě opravdu potěšilo, byl vzkaz na vrchu balíčku. Hned se jde do testování lépe! 




První a jediná věc, o které jsem věděla byl balzámek, který jsem si i vybrala sama. Byla mi jedna "příchuť", hlavně jsem chtěla ten máslový zázrak v kelímku. Prvně jsem měla jahodový, teď ananas - první co musím říct je, že nádherně voní. Možná Vám to nepřijde podstatné, ale kdyby smrděl, vážně by se mi používat nechtěl. Vůně je taková třešnička na dortu. Nebudu to tu dlouho prodlužovat - nejlepší balzám co jsem kdy vyzkoušela (spolu s karmex a zázračným kalíčkem od Oriflame). Dostalo se mi do rukou hodně balzámků včetně světoznámích eos nebo baby lips. Neříkám, že jsou špatné - normální balzámky, žádné zázraky. Tenhle balzám mi přes noc vyléčí koutek, pomůže mi na opary a na popraskané rty. Jediné takové mínus je, že je v kalíšku takže do nějmusíte sahat, což z něj nedělá adepta na cesty, ale mě to nevadí. 



Jak už podle názvu napovídá, je to mléko takže je tekutší, ale s tím nemám sebemenší problém. Mléko používám na celé tělo abych se po opalování v Egyptě neoloupala. Musím říct, že pokožku vážně krásně zjemní a krásně hydratuje, po padesátkách v již zmiňovaném Egyptě a každodenním koupání v chlóru / slané vodě byla moje pokožka dost vysušená, šupinkatá a měla sklony k loupání a tohle mi, trofnu si říct, zachránilo život. Samozřejmě člověk časem vybledne, ale lepší když časem než když by se měl oloupat. 




Ach, ani nevíte jak mi bylo líto tuhe bombu použít. Věci jako malá mýdla a bomby mám většinou na okrasu - koukám se na ně s tím, jak je to sladká věc, krásně voní ale je mi jich líto je použít. Tentokrát jsem se ale překonala a řeknu Vám, že jsem nikdy nezažila lepší koupel. Celá koupelna byla provoněná, pokožka byla potom příjemná a já pozitivně nalazena. 

To je pro dnešní článek všechno, určitě koukněte na e-shop
a nepište mi, zda od BOMB COSMETICS něco máte, jen ji znáte nebo je to pro Vás novinka. 
Komentujte & sledujte, 

Hezký den, Anett. 

2 komentáře:

  1. Anetko moc krásný članek♥️ já miluji takovéhle věci. Tak ti strašně děkuji za tip
    Krásné��

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný článek a krásné věci. :))

    OdpovědětVymazat