Stránky

čtvrtek 17. dubna 2014

Mé řasenky (+ jejich skladování).

Dneska článek o řasenkách. Nechtěla jsem točit video, přišlo mi zbytečné - článek je lepší. Nejsem úplně řasenkový člověk, poslední dobou si řasenky nekupuji, protože jich mám až dost - než je vypoužívám, bohužel vyschnou.
+ to bych nebyla já, kdybych na něco nezapomněla. Mám ještě tuto řasenku, ale jelikož ji mám jinde, než všechny ostatní, nějak sem na ni zapomněla. Někdy se o ni určitě více dozvíte ;)


První velká otázka - jak řasenky skladuji? Mám je v malém košíčku, který jsem kupovala v penny. Vím, že by měli spíš stát, ale šuplík kde tyto řasenky skladuji je poloprázdný a kdy řasenky leží, je šuplík tak nějak více naplněný :D.

A teď jdeme na ty řasenky..

 

Maybelline - The Falsies volum' express ~ seženete v síti drogerií 


Řasenku mi přivezla teta z Anglie, u nás se bohužel nedá sehnat. Tahle řasenka mi dělá fakt krásný řasy, používám ji spíš jako druhou - jednu pro rozčesání / objem řas a tuhle jako druhou pro efekt. Dělá mi řasy jako kdyby měli za chvilku vypadnout a to mě osobně se strašně líbí.


Miss sporty - fabulous lash ~ sítě drogerií / www.miss-sporty.cz

Jelly pong pong - fairy lashes ~ www.jellypongpong.com



Obě mají klasický kartáček - rovný, se kterým se nedá nikdy nic zkazit. Krásně nařasí řasy a protáhnout. Ale to hlavní, mají MALÝ kartáček, takže je obě třídám a používám na dolní řasy, na které jsou geniální a ideální. 

Catrice - better than false lashes ~ drogerie Rossmann

Miss sporty - pump up booster ~ v síti drogerií

Obě řasenky mají krásný velký kartáček, který miluju. Řasy jak rozčešou, tak jim dodají objem.

E.l.f. - Lenghthening & Defining ~ odkaz na řasenku: klik

Řasenku jsem dostala v setu a byla to asi věc na kterou jsem se nejméně těšila, ale teď je má nejoblíběnější. Kartáček je klasický, ale více šišatý a maličkatý. Horním řasám dodá objem, prodlouží je ale trošku slepuje. Na dolní řasy je taky strašně fajn. Stala se moji nejoblíbenější a beru si ji s sebou i na trip do Anglie. (nemám ji moc dlouho, pokud bych na ni ještě něco našla, připíšu to sem).

Maybelline - the rocket volum' express voděodolná ~ sítě drogerií


Snad nejvíc vychvalovaná řasenka, akorád ve voděodolné verzi (nevoděodolná verze mi právě vyschla). Hodně lidí říká, že vodu nepřežije, ale je ideální na lyžování - mě vodu vpohodě dá. Řasy krásně rozčeše a prodlouží je. Jelikož mám zkušenosti, že když mám druhé balení řasenky nebo pudru, už mi tak "nefunguje" jako první balení (viz. stay matte pudr), nevoděodolnou verzi si kupovat už nebudu, hold si musím počkat na léto, abych mohla provětrat tuhle voděodolnou, protože nikdy nevíte, kdo vás kdy hodí do vody, že.. :D

A to je vše, tohle jsou všechny mé řasenky. Kdo viděl v únoru moji kolekci kosmetiky (video zde), měla jsem jich tam víc, ale konečně jsem se odhodlala vyschlé řasenky nebo řasenky, které mi tam jen tak leží vyhodit.. vždycky jsem je tam nechávala protože když je toho víc, vypadá to vždycky líp, nemůžete nesouhlasit :D. 

 Pokud máte nějakou řasenku jako já, napište mi jak vyhovuje Vám a posílejte mi fotky vašich řasenek na facebook nebo e-mail. 

 xoxo Anett.





6 komentářů:

  1. Anett,krásný článek podíváš se prosím na můj blog?díky

    OdpovědětVymazat
  2. Konečne nový vzhľad :) veľmi sa ti podaril:)! CHECK MY BLOG!

    OdpovědětVymazat
  3. Hezký článek!
    pokud by měl někdo zájem mrkněte na můj blog :)
    http://fashionbyelis.blogspot.cz/
    Ahoj!

    OdpovědětVymazat
  4. Povedl se Ti tenhle článek:)Mám stejný případ než řasenku dopoužívám už jí mám vyschlou..:D

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý článek ,taky mám řasenku Miss Sporty-fabulous lash , a máš pravdu s tím malým kartáčkem ale jinak je dobrá.Kdyby se ti chtělo zkoukni můj blog.
    http://www.thelovelly.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat